Αυτή είναι η πιο «άγρια» Camaro με 630 άλογα και εκρηκτικές επιδόσεις!

Θέλοντας να γιορτάσει τα 50 χρόνια της Chevrolet Camaro, η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Geiger παρουσιάζει μια extreme πρόταση βελτίωσης του αμερικάνικου muscle car με 630 άλογα και εκρηκτικές επιδόσεις.

Η νέα πρόταση της Geiger έρχεται για να απογειώσει την ισχύ του 6,2 λίτρων V8 κινητήρα βενζίνης των 461 ίππων και 617 Nm ροπής της Camaro, φθάνοντάς τον στα 630 άλογα και 791 Nm αντίστοιχα.

Όλη αυτή η αύξηση της ισχύος επιτεύχθηκε με έναν νέο κομπρέσσορα, μαζί με έναν καινούργιο «εγκέφαλο», αλλά και ένα νέο σύστημα ψύξης.

Στο πεδίο των επιδόσεων, η βελτιωμένη Camaro της Geiger κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και μπορεί να φθάσει σε ταχύτητες έως και 305 χλμ./ώρα, αποκτώντας έναν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Μαζί τώρα με την αύξηση της ισχύος, η Geiger δημιουργεί ένα υπέρ-αγριεμένο αμάξωμα, με τεραστίων διαστάσεων εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αλλά και πίσω διαχύτη μαζί με μια αεροτομή στο πορτ-μπαγκάζ.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν ειδικά δέρματα για το σαλόνι, ενώ δεν λείπουν και αρκετές επιλογές από συστήματα πλοήγησης και infontainment.

Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στο στήσιμο της φτιαγμένης Camaro, αφού τοποθετείται μια αγωνιστικού τύπου εξάτμιση της KW, ενώ προστίθεται και πίσω μπλοκέ διαφορικό για καλύτερο έλεγχο.


Από την Camaro της Geiger δεν λείπουν και η νέα σπορ εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις, τα ενισχυμένα φρένα της Brembo, αλλά και οι ζάντες της OZ Racing στις 21 ίντσες, με ελαστικά υψηλής απόδοσης 255/35ZR21 εμπρός και 295/30ZR21 πίσω.
TAG