Βελτιωμένο Honda Civic Coupe είναι πραγματικός «All Star»!

Η Honda παρουσίασε στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας μια βελτιωμένη έκδοση του Civic Coupe, θέλοντας να δείξει τις δυνατότητες βελτίωσης του μικρομεσαίου κουπέ της.

Το νέο Honda Civic Coupe aLL STaR Performance / Tjin Edition όπως ονομάζεται το φτιαγμένο αυτό Civic, ήταν το δεύτερο βελτιωμένο κουπέ Civic που παρουσιάστηκε στη SEMA από τη Honda, μετά το Civic Coupe της MAD Industries.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά λόγω του «χτυπητού» κίτρινου χρώματος του αμαξώματός του, το οποίο συνδυάζεται με ένα νέο μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και έναν πιο σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, η Honda προτίμησε να τονίσει τα επίπεδα πολυτέλειας του αυτοκινήτου και έτσι, το νέο Civic Coupe aLL STaR Performance / Tjin Edition αποκτά ένα πιο πολυτελές σαλόνι της Katzkin με μαύρο δέρμα, γκρι σουέντ, αλλά και κίτρινες ραφές, που ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξώματος.


Παράλληλα, υπάρχει ένα σετ σφυρήλατων ζαντών Rotiform OZT με ελαστικά Falken FK450, αλλά και κυρίως, μια ημι-αγωνιστική ρυθμιζόμενη ανάρτηση BC Racing BR Series, που επιφέρει το απαραίτητο χαμήλωμα. Βελτιωμένα είναι και τα φρένα με νέο κιτ με 6πίστονες δαγκάνες της Baer.
TAG