Η Hyundai παρουσιάζει το νέο Tucson Night Edition

Θέλοντας να τονίσει την εξωτερική εμφάνιση του Tucson, η Hyundai παρουσιάζει τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση Night Edition, με αισθητικές κυρίως βελτιώσεις.

Το νέο Huyndai Tucson Night Edition ξεχωρίζει με την προσθήκη μιας σειράς από νέων αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα, που του χαρίζουν μια σπορ εικόνα, συνδυαζόμενα με ένα εκ των τεσσάρων εξωτερικών του χρωμάτων (Γκρι, Μπλε, Λευκό ή Μαύρο).

Έτσι, συναντούμε νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με επίσης μαύρα εξωτερικά καπάκια καθρεπτών, αλλά και με μια πανοραμική οροφή με φιμέ τζάμι.

Στο εσωτερικό, συναντούμε πιο σπορ αλουμινένια πεντάλ, αλλά και δερμάτινο τιμόνι με ραφές. Υπάρχουν και νέα LED φώτα ανάγνωσης για τους εμπρός και πίσω επιβάτες.

Ως προς τον κινητήρα του, το νέο Tucson Night Edition θα συνδυαστεί αποκλειστικά με τον 1,6 turbo βενζινοκινητήρα της Hyundai με τους 175 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με 7τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο. Υπάρχει επιλογή για προσθιοκίνητη ή και τετρακίνητη έκδοση.
TAG