Βελτιωμένο Jeep Wrangler δεν κωλώνει πουθενά!

To Jeep Wrangler είναι από μόνο του ένα από τα αυτοκίνητα-σύμβολα της σύγχρονης εποχής, όμως η Hofele-Design αποφασίσει να του προσδώσει μια ακόμη πιο ξεχωριστή παρουσία, βελτιώνοντας και την απόδοσή του.

Ξεκινώντας με το αμάξωμα, η Hofele Design αρχικά αλλάζει τη γρίλια και την στενεύει ώστε να τονίσει το πλάτος του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα τοποθετεί και έναν νέο προφυλακτήρα που τονίζει την παρουσία του Wrangler.

Στο καπό, η εταιρεία βελτίωσης προσθέτει ένα δυναμικό powerdome, ενώ υπάρχουν και δύο νέοι αεραγωγοί που στέλνουν περισσότερο αέρα στον κινητήρα. 

Με στόχο μάλιστα να τονίσει τον premium χαρακτήρα του Jeep Wrangler, η Hofele Design βάφει στο χρώμα του αμαξώματος τα «φτερά» των τροχών και την σκληρή οροφή. Νέα είναι και τα LED φώτα στην οροφή που φροντίζουν για την καλύτερη ορατότητα τη νύχτα, ενώ υπάρχουν και κόκκινες ρίγες στα πλαϊνά.

Εσωτερικά, στην ίδια κατεύθυνση του τονισμού της πολυτέλειας, προστίθενται δέρματα στο σαλόνι με σχέδια διαμαντιών, τα οποία μπορούν να παραγγελθούν σε μαύρο, μπεζ ή καφέ χρώμα, αλλά και σε 5 ακόμη αποχρώσεις.

Εκτός από την εμφάνιση, η Hofele Design αλλάζει και την εξάτμιση, προσθέτοντας διπλές απολήξεις από βουρτσισμένο ατσάλι, ενώ βελτιώνει και τον ήχο που προέρχεται από τον 2,8 λίτρων turbodiesel κινητήρα.


Η τελική βελτίωση αφορά στο ίδιο το μοτέρ, το οποίο ύστερα από την τοποθέτηση μιας plug-and-play συσκευής, αυξάνει την ισχύ του στα 222 άλογα και τη ροπή στα 520 Nm, βελτιώνοντας απόδοση και επιδόσεις.
TAG