Super επιθετικό το βελτιωμένο Audi TT RS της HG-Motorsport (+video)

Η γερμανική HG-Motorsport παρουσιάζει στο Σαλόνι Βελτιώσεων που διεξάγεται στο Έσσεν της Γερμανίας τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για το κορυφαίο Audi TT RS των 400 ίππων.

Η πρόταση της HG-Motorsport βελτιώνει αρχικά τον 2,5λιτρο 5κύλινδρο TFSI κινητήρα του κορυφαίου TT, αλλάζοντας την πολλαπλή εισαγωγής, το σύστημα ψύξης, ενώ προσθέτει και ένα εντελώς νέο σύστημα εξάτμισης, με απολήξεις διαμέτρου 89 χλστ.

Προς το παρόν η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει ποιο είναι το κέρδος σε δύναμη σε σχέση με τους εργοστασιακούς 400 ίππους, ούτε πόσο πιο γρήγορες είναι οι επιδόσεις του φτιαγμένου TT RS, κάτι όμως που θα γίνει στο άμεσο μέλλον και αφού το αυτοκίνητο περάσει από τις ανάλογες μετρήσεις.

Αισθητικά από την άλλη, η HG-Motorsport έχει τονίσει την εμφάνιση του μοντέλου με νέες κόκκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, νέα ασημί γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ υπάρχουν και ειδικής σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών Schmidt FS-Line.


Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τη νέα ανάρτηση της KW, η οποία προσφέρει χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος, βελτιώνοντας περαιτέρω τα οδικά χαρακτηριστικά του Audi TT RS σύμφωνα πάντα με τη γερμανική φίρμα.

                 
TAG