Μια Aston Martin από ελληνικά χέρια!

Ο ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής Κώστας Φουφουλίδης, παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το νέο supercar που ετοιμάζει η Aston Martin και το οποίο μπορεί να αποτελέσει την εξέλιξη της V8 Vantage.

Έχοντας εργαστεί στη Bentley, τη Ford και από τον περασμένο Ιούλιο, στη Geely, ο ελληνικής καταγωγής Κώστας Φουφουλίδης από τη Σουηδία, έχει δημιουργήσει την Aston Martin Vision 8, ως μια σχεδιαστική σπουδή για το μελλοντικό supercar της βρετανικής φίρμας.

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στις εικόνες, η πρόταση του ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή διαθέτει ένα αρκετά φουτουριστικό, αλλά και δυναμικό αμάξωμα, με έντονες καμπύλες στα πλαϊνά του, αλλά και την εμπρόσθια γρίλια και το καπό από την Aston Martin DB11.

Όμορφο είναι και το παρμπρίζ που αγκαλιάζει τα πλαϊνά και κάνει την οροφή να αιωρείται, ενώ αρκετό ενδιαφέρον έχει και το πίσω μέρος με τον μεγάλο διαχύτη και τη λεπτή ρίγα των φώτων.
Σε ό,τι αφορά στο μέλλον της πρότασης του σχεδιαστή, αυτή προς το παρόν αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη εμπλοκή της Aston Martin, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν η βρετανική μάρκα εμπνευστεί από αυτά τα σχέδια για το επόμενο supercar της.
TAG