Βελτιωμένη BMW M2 με πιο δυναμική εμφάνιση γεμάτη carbon

Η βελτιωτική φίρμα MTC Design από το Χονγκ Κονγκ παρουσιάζει τη δική της πρόταση αναβάθμισης για την BMW M2, προσθέτοντας στο αμάξωμά της μια σειρά από carbon αεροδυναμικά βοηθήματα που τονίζουν την παρουσία της.

Πρόκειται για μια από τις πολλές προτάσεις βελτίωσης που έχουν δημιουργήσει οι καλύτεροι βελτιωτές παγκοσμίως για τη BMW M2 και αυτή τη φορά η MTC επικεντρώνεται στη βελτίωση της αεροδυναμικής-εμφάνισης του αυτοκινήτου, χωρίς να πειράζει τον κινητήρα των 370 ίππων.

Έτσι, η MTC Design προσφέρει στη M2 ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω πλαίσιο διαχύτη, αλλά και μια διπλή αεροτομή πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Όλα τα τμήματα είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα και τονίζουν επιτυχημένα τον δυναμικό χαρακτήρα της M2.


Όσο για το κόστος τους, τα ανθρακονήματα ανεβάζουν όπως είναι λογικό την τιμή και έτσι, το εμπρόσθιο σπόιλερ κοστίζει 999 ευρώ, η πίσω μικρή αεροτομή 789 ευρώ, οι πλαϊνές ποδιές 1.149 ευρώ, ο διαχύτης 1.299 ευρώ και η μεγάλη αεροτομή 1.799 ευρώ. Για το σύνολο του bodykit το ποσόν τελικό ποσόν αγγίζει τα 6.035 ευρώ.
TAG