Βελτιωμένη BMW M4 είναι πιο ισχυρή και πιο γρήγορη από τη M4 GTS!

Η γνωστή μας γερμανική βελτιωτική εταιρεία G-Power έρχεται για να προσφέρει 600 άλογα ισχύος στη BMW M4, καθιστώντας την έτσι ως μια από τις ισχυρότερες, αλλά και πιο γρήγορες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η G-Power φροντίζει ώστε να συνδυάσει την Bi-Tronik 2 V3 χαρτογράφησή της με τον biturbo κινητήρα της BMW M4, ενώ αλλάζει και το σύστημα εξάτμισης τοποθετώντας μια νέο τιτανίου.

Το αποτέλεσμα της βελτίωσης αυξάνει τη διαθέσιμη ισχύ στα 600 άλογα και τη ροπή στα 740 Nm, χαρίζοντας στη BMW M4 150 άλογα παραπάνω σε σχέση με την εργοστασιακή της έκδοση με το πακέτο αναβάθμισης Competition.

Ύστερα από την αναβάθμιση αυτή, η βελτιωμένη BMW M4 έρχεται για να προσφέρει 0-100 σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, όντας γρηγορότερη κατά 0,1 δλ. σε σχέση με την κορυφαία, «πιστάδικη» BMW M4 GTS, ενώ παράλληλα η τελική της ταχύτητα αυξάνεται στα 320 χλμ./ώρα.

Επιπλέον της αναβάθμισης του κινητήρα η G-Power τοποθετεί και μια νέα ρυθμιζόμενη, αγωνιστικού τύπου ανάρτηση GM4-RS, η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος και βελτιώνει περαιτέρω τα οδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Η νέα ανάρτηση συνδυάζεται με τις μεγαλύτερης διαμέτρου σκουρόχρωμες ζάντες 21 ιντσών Hurricane RR της εταιρείας, οι οποίες έρχονται με ελαστικά 255/30 εμπρός και 295/25 πίσω, βελτιώνοντας και την εμφάνιση της BMW M4.

Τιμολογιακά, η G-Power ανακοινώνει ότι λόγω των εορτών, η αναβάθμιση του κινητήρα της BMW M4 προσφέρεται με μειωμένη τιμή 1.785 ευρώ, αντί των 2.100 ευρώ που κοστίζει κανονικά.


Επίσης, για όσους δεν θέλουν να ανέβουν στα 600 άλογα, η γερμανική βελτιωτική φίρμα προσφέρει και δυνατότητα αναβάθμισης της ισχύος του κινητήρα στους 520 ίππους (700 Nm ροπής) ή στους 560 ίππους (720 Nm ροπής), με αντίστοιχη βελτίωση των επιδόσεων.
TAG