Μια Ferrari F430 με... εξωφρενική εμφάνιση!

Η γνωστή μας ιαπωνική βελτιωτική φίρμα Liberty Walk παίρνει στα χέρια της μια Ferrari F430 και της προσφέρει το custom bodykit της, δίνοντάς της μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κατά τα γνωστά λοιπόν δεδομένα της, η Liberty Walk τοποθετεί στη Ferrari F430 έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, πλήρη περιμετρικά σπόιλερ, πιο δυναμικό πίσω προφυλακτήρα και διαχύτη, πλατύτερα φτερά τροχών, αλλά και μια καινούργια πίσω αεροτομή.

Όλη η παραπάνω αναβάθμιση συνδυάζεται και με μια νέα αερανάρτηση, η οποία στο χαμηλότερό της ύψος φέρνει σχεδόν πάνω στο έδαφος το πάτωμα της F430, ενώ παράλληλα, τοποθετούνται και νέα πλατύτερα ελαστικά υψηλών επιδόσεων.

Όπως και σε κάθε βελτίωσή της, έτσι και εδώ η Liberty Walk δίνει την επιλογή στον αγοραστή για κατασκευή των τμημάτων του αμαξώματος από πλαστικό πολυμερές ή ενισχυμένο με ανθρακονήματα, για μεγαλύτερη αντοχή και χαμηλότερο βάρος.


Το κόστος του «απλού» bodykit αγγίζει τα 19.150 ευρώ ή 23.300 ευρώ εάν επιλεγεί το υλικό με τα ανθρακονήματα. Μαζί με την πίσω carbon αεροτομή το κόστος ανεβαίνει στα 28.000 ευρώ, ενώ η αερανάρτηση κοστίζει άλλα 8.500 ευρώ.
TAG