Έτοιμο το νέο αγωνιστικό Ford Fiesta RS WRC για τον Πρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ!

Μετά την αιφνίδια απόσυρση της VW από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, o περσινός Πρωταθλητής Σεμπαστιάν Οζιέ υπέγραψε με την M-Sport για το νέο Πρωτάθλημα και πλέον, και ο περσινός χορηγός της VW, η Red Bull, ακολούθησε τον Οζιέ στη νέα του ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε και επίσημα (οδηγός-αυτοκίνητο-χορηγός) η αγωνιστική εμπλοκή της Ford μέσω της ιδιωτικής M-Sport στο νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τον όλο συνδυασμό να δείχνει έτοιμος για τον τίτλο!

Και αυτό γιατί θυμίζουμε ότι ο Σεμπαστιάν Οζιέ είναι ο κάτοχος του τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι τα τελευταία 4 χρόνια, έχοντας κατακτήσει και τα 4 Πρωταθλήματα όντας μέλος της VW και με χορηγό τη Red Bull.

Πλέον, ο Γάλλος και η Red Bull συναντιούνται και στο νέο του σπίτι, αφού η Red Bull πήρε τη βασική χορηγία για το αμάξωμα του αγωνιστικού Ford Fiesta RS WRC της M-Sport που θα οδηγείται από τον Οζιέ.


Χαρακτηριστικό της στήριξης της Red Bull προς τον Οζιέ αποτελεί το γεγονός ότι το δεύτερο Fiesta RS WRC της M-Sport του Οττ Τάνακ (πάνω φωτογραφία) δεν θα είναι βαμμένο στα χρώματα της Red Bull και δεν θα έχει τα λογότυπά της, αλλά αντίθετα θα έχει ένα διαφορετικό, γεωμετρικό σχέδιο σε μπλε, γαλάζιο και λευκό χρώμα.
TAG