H McLaren 570S της Novitec είναι ένας πραγματικός… πύραυλος! (+video)

Η Novitec βελτιώνει στο έπακρο τη δύναμη και την εμφάνιση της McLaren 570S, φθάνοντάς της στα επίπεδα της κορυφαίας McLaren 650S.

Με 3,8 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα βενζίνης 570 ίππων, η 570S είναι η «μικρότερη» επιλογή στη γκάμα των βρετανικών sportscars, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερείται δύναμης ή επιδόσεων σε σχέση με τις υπόλοιπες McLaren.

Η γνωστή βελτιωτική φίρμα Novitec ωστόσο θέλει να τονίσει τη δύναμη της 570S και για αυτό το λόγο έρχεται για να της προσφέρει αντίστοιχα επίπεδα σε σχέση με αυτά της πιο ισχυρής McLaren 650S.

Ύστερα λοιπόν από την προσθήκη ενός νέου «εγκέφαλου», αλλά και μιας πιο σπορ εξάτμισης της Inconel, η Novitec καταφέρνει να βγάλει 650 άλογα από τον κινητήρα αυτό, φέρνοντάς την στα ίδια επίπεδα με το μεγαλύτερο «αδελφό» της.

Μάλιστα, η βελτίωση της Novitec έχει ευεργετικές επιπτώσεις στις επιδόσεις της 570S, αφού πλέον το 0-100 έρχεται σε 3,0 δευτερόλεπτα από 3,2 εργοστασιακά, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 335 χλμ./ώρα (από 328 χλμ./ώρα).

Φυσικά, ως γνήσιο τέκνο της Novitec η βελτιωμένη McLaren 570S έρχεται και με ένα πλήρες εξωτερικό αεροδυναμικό bodykit, με πολλά τμήματα από ανθρακονήματα, που βελτιώνουν και την εμφάνιση.

Στο όλο κομμάτι της αναβάθμισης εντάσσονται και οι νέες ζάντες στις 20 ίντσες εμπρός και 21 ίντσες πίσω, που μπορούν να παραγγελθούν σε ασημί, μαύρη, ανθρακί ή ακόμη και χρυσή απόχρωση.


Η τελική προσθήκη της Novitec έρχεται με τη νέα ανάρτηση, η οποία είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και μειώνει την απόσταση από το έδαφος, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με την εργοστασιακή, επίσης ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

                
TAG