Βελτιωμένη Lamborghini Huracan με δύο κομπρέσσορες και 830 άλογα είναι πραγματικά εκπληκτική! (+videos)

H γνωστή μας Novitec αναλαμβάνει αυτή τη φορά την πισωκίνητη έκδοση της Lamborghini Huracan ώστε, μετά από μια σειρά από βελτιώσεις, να της προσδώσει χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν ακόμη και οι top δημιουργίες της ιταλικής φίρμας.

Στη βελτίωση της μικρότερης Lambo η Novitec βασίστηκε στην αντίστοιχη βελτίωσή της για την ισχυρότερη Huracan Spyder, προσφέροντας στον ατμοσφαιρικό 5,2 λίτρων V10 κινητήρα βενζίνης της πισωκίνητης Huracan, όχι έναν, αλλά δύο κομπρέσσορες.

Η μετατροπή αυτή έχει ως αποτέλεσμα το μοτέρ να κερδίσει 250 άλογα και να αυξήσει την ισχύ του στους 830 ίππους, από 580 εργοστασιακούς, με αντίστοιχη βελτίωση και στις επιδόσεις του, που αναμένονται ακόμη πιο εκρηκτικές.

Παράλληλα, για να ταιριάξει ακόμη καλύτερα με τον βελτιωμένο κινητήρα, η Novitec τοποθετεί στη Huracan και μια πλήρη σπορ εξάτμιση με ελεγχόμενα κλαπέτα, η οποία βελτιώνει περαιτέρω τον ήχο που παράγεται.

Φυσικά, η Novitec συνοδεύει τη βελτιωμένη Huracan με ένα πλήρες εξωτερικό bodykit από ανθρακονήματα (ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μπορούν να τοποθετηθούν και άβαφα), στο οποίο περιλαμβάνονται νέα εμπρός και πίσω καπό (το μπροστινό από fiberglass), καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ με πλαϊνές ποδιές και νέο πίσω διαχύτη, νέοι πλαϊνοί αεραγωγοί και καπάκια καθρεπτών, αλλά και εντυπωσιακή σταθερή πίσω αεροτομή.

Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί με νέες ζάντες 20 ή 21 ιντσών, ενώ η Novitec τοποθετεί και μια νέα σπορ ανάρτηση, που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ. Η τελική πινελιά έρχεται από το νέο carbon καπάκι για την κάμερα οπισθοπορείας, που ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ανθρακονημάτινα βοηθήματα.

Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο που δημιούργησε η Novitec για τη βελτιωμένη Huracan.

      

      


TAG