Αποκάλυψη του νέου «όπλου» της Hyundai στο WRC!

Με το ξεκίνημα του μήνα, η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες του νέου αγωνιστικού της i20, εν όψει της νέας χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Το νέο Hyundai i20 Coupe WRC έρχεται για να διεκδικήσει ακόμη και το Πρωτάθλημα το 2017 σύμφωνα με την εταιρεία, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης το 2016.

Το αυτοκίνητο έχει προσαρμοστεί πλήρως στους νέους κανονισμούς του Πρωταθλήματος, διαθέτοντας 1,6 λίτρων turbo μοτέρ με αυξημένη ισχύ κοντά στους 380 ίππους, ελαφρύτερο συνολικό βάρος, αλλά και πολλά νέα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Η τριάδα των οδηγών της ομάδας παραμένει χωρίς αλλαγές και το 2017, με τον Βέλγο Τιερί Νεβίλ, τον Νεοζηλανδό Χέιντεν Πάντον και τον Ισπανό Ντάνι Σόρντο να έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι και τα τέλη του 2018.


Πλέον και με τη νέα χρονιά να ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, η Hyundai θα τεθεί αντιμέτωπη με την Toyota που επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στο WRC, την Citroen που επανέρχεται με εργοστασιακή ομάδα, αλλά και τη Ford που μέσω του νέου Fiesta WRC έρχεται και αυτή με υψηλές βλέψεις στο Πρωτάθλημα.
TAG