Δύο special Ford Mustang ειδικά για την Ευρώπη

Η Ford παρουσιάζει δύο νέες εκδόσεις της Mustang που φέρουν ειδικές επεμβάσεις στο αμάξωμά τους, αλλά και περισσότερο εξοπλισμό στο εσωτερικό και οι οποίες θα αποτελέσουν προνόμιο μόνο της αγοράς της Ευρώπης.

Η πρώτη από τις δύο νέες Mustang ονομάζεται «Black Shadow» και θα διατεθεί με κίτρινη ή λευκή απόχρωση αμαξώματος, η οποία συνδυάζεται με μαύρες ρίγες στο καπό και τα πλαϊνά, αλλά και με ειδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες 19 ιντσών.

Η δεύτερη νέα special Mustang φέρει την ονομασία «Blue Edition» και είναι βαμμένη σε ένα ειδικό μπλε χρώμα, έχοντας μαζί και μαύρες αγωνιστικές ρίγες της Ford στο καπό, την οροφή και το πίσω μέρος. Και εδώ υπάρχουν μαύρες ζάντες, αλλά και ένα πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπόιλερ.

Στο εσωτερικό τους, οι δύο νέες Mustang διαθέτουν αναβαθμισμένο εξοπλισμό περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων μαύρα δερμάτινα καθίσματα με αεριζόμενα και θερμαινόμενα τα μπροστινά, ένα πιο premium ηχοσύστημα, αλλά και το σύστημα πολυμέσων Ford SYNC 3.


Ο κινητήρας και στις δύο περιπτώσεις είναι ο ατμοσφαιρικός 5λιτρος V8 των 421 ίππων της Ford, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος διαθέσιμος στην ευρωπαϊκή γκάμα της Mustang.
TAG