Με 600 άλογα και περισσότερο carbon η νέα Aston Martin Vanquish S Volante!

Η Aston Martin μετά την κουπέ Vanquish S που παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο, παρουσιάζει και την αναβαθμισμένη εκδοχή της κάμπριο εκδοχής Volante.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, όπως και στην κουπέ Vanquish S, έτσι και η κάμπριο έρχεται με μια ισχυρότερη εκδοχή του 6κύλινδρου V12 κινητήρα της εταιρείας, με αυξημένη ισχύ 600 ίππων (από 576 πριν) και ροπή 630 Nm.

Μαζί με το μοτέρ αναβαθμίζεται και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Touchtronic III, που προσφέρει γρηγορότερες αλλαγές σχέσεων, βελτιώνοντας και τις επιδόσεις, αφού η Volante απαιτεί πλέον μόνο 3,5 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα και έχει τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα.

Εκτός από τον κινητήρα και το κιβώτιο, η νέα Aston Martin Vanquish S Volante ενσωματώνει και όλες τις άλλες αλλαγές της κουπέ έκδοσης σε ανάρτηση και φρένα (προαιρετικά και κεραμικά), ενώ υπάρχουν και νέες 4πλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Στο αμάξωμα, η Aston Martin προσθέτει νέα carbon τμήματα με καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αεραγωγούς στο καπό, αλλά και εντυπωσιακό διαχύτη στο πίσω τμήμα.


Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις επεμβάσεις στο εσωτερικό, εκεί όπου η νέα Aston Martin Vanquish S Volante εφοδιάζεται με ακόμη πιο ποιοτικά δέρματα, αλλά και νέες επενδύσεις από ανθρακονήματα.
TAG