Η Liberty Walk τα δίνει όλα για να φτιάξει μια top McLaren!

Η ιαπωνική Liberty Walk για μια ακόμη φορά χαρίζει σε ένα supercar την μοναδική extreme εμφάνιση των δημιουργημάτων της και πλέον, σειρά παίρνει η McLaren 650S, για να περάσει από τα... μαγικά χέρια της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Liberty Walk «δουλεύει» πάνω στη McLaren 650S, ωστόσο αυτή τη φορά η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να προσδώσει και έναν αγωνιστικό χαρακτήρα στην supersport McLaren.

Για αυτό και έχει βάψει τη νέα της βελτίωση στο αγωνιστικό κίτρινο και πράσινο της πρώτης McLaren P1 GTR, μαζί με αντίστοιχα αυτοκόλλητα, ενώ παράλληλα τοποθέτησε στο πίσω μέρος και μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, που θυμίζει αυτή της αγωνιστικής top McLaren.

Από εκεί και πέρα, στο αμάξωμα έχουν τοποθετηθεί τα γνωστά μας πλέον, χαρακτηριστικά πλαϊνά «φουσκώματα» των δημιουργιών της Liberty Walk, υπάρχει ένα νέο σπόιλερ χαμηλά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές αλλά και νέος διαχύτης.


Οι ζάντες έρχονται από την 3SDM και είναι σφυρήλατες, με μαύρες ακτίνες και χρωμιωμένη στεφάνη, ενώ έχει τοποθετηθεί και η απαραίτητη χαμηλωμένη ανάρτηση, με σύστημα ανύψωσης για πέρασμα από σαμαράκια, εισόδους γκαράζ κ.λπ.
TAG