Νέο «μικρό» supercar από την Lamborghini!

Ένα νέο μοντέλο, το μικρότερο της γκάμας της, ετοιμάζει η Lamborghini, που θα τοποθετηθεί κάτω από την Huracan και για πρώτη φορά θα διευρύνει στα 4 μοντέλα την γκάμα της ιταλικής φίρμας.

Αυτή τη στιγμή η γκάμα της Lamborghini αποτελείται από την Huracan και την Aventador S, ενώ σύντομα θα προστεθεί και το πρώτο SUV της εταιρείας, η Urus. Αμέσως μετά, θα δούμε η νέα «μικρή» Lambo, που θα είναι και το 4ο μοντέλο της γκάμας.

Την αποκάλυψη για τη νέα «μικρή» Lamborghini έκανε ο Πρόεδρος της εταιρείας, ο Στέφανο Ντομενικάλι, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε ότι το νέο μοντέλο εξετάζεται σοβαρά από την εταιρεία για να αποτελέσει τμήμα της.

Παράλληλα, ο κ. Ντομενικάλι δήλωσε ότι στις μελλοντικές Huracan και Aventador, όπως και στο νέο μικρότερο supercar, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά την ίδια πλατφόρμα, που θα μπορεί να αυξομειώσει τις διαστάσεις της.


Σήμερα, κάθε μια Lamborghini έχει τη δική της πλατφόρμα, τον δικό της κινητήρα, το δικό της κιβώτιο κ.λπ., κάτι που όπως τόνισε ο κ. Ντομενικάλι θα πρέπει να αλλάξει, εάν η Lamborghini θέλει να είναι βιώσιμη.
TAG