Θα θέλατε να δείτε τη Mustang σε σεντάν;

Είναι σίγουρο ότι η Ford έχει στα σχέδιά της πολλά άλλα νέα μοντέλα εκτός από μια 4θυρη Mustang, ωστόσο για όσους αναρωτιούνται πως θα μπορούσε να είναι η πιο... οικογενειακή εκδοχή του αμερικάνικου muscle car, ο X-Tomi μας το δείχνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα.

Με βάση λοιπόν τη φωτογραφία του X-Tomi, οι πίσω πλαϊνές πόρτες έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία στο αμάξωμα της ανανεωμένης Mustang, το οποίο έχει μακρύνει αρκετά το μεταξόνιό του και το μήκος του.

Η οροφή τραβιέται επίσης προς τα πίσω για να προσδώσει ένα όσο το δυνατόν πιο fastback στυλ α λα Mustang, όμως σε αυτή την περίπτωση είναι σίγουρο ότι εάν το σχέδιο αυτό βγει ποτέ στην παραγωγή, δεν θα υπάρχει πολύς χώρος στο εσωτερικό για τα κεφάλια των πίσω επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση του X-Tomi έχει αρκετό ενδιαφέρον, παρότι επαναλαμβάνουμε ότι η Ford δεν έχει στα σχέδιά της μια 4θυρη Mustang που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτοκίνητα όπως π.χ. το Dodge Charger, εν όψει μάλιστα και του λανσαρίσματος του ανανεωμένου μοντέλου στα τέλη της χρονιάς.
TAG