Ανανεωμένη Jaguar F-Type με έως και 575 άλογα! (+video)

Η Jaguar αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά της F-Type, προσφέροντάς της περισσότερη τεχνολογία, ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά και τη νέα έκδοση F-Type 400 Sport.

Εμφανισιακά λοιπόν, η ανανεωμένη Jaguar F-Type αποκτά μόνο ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα πλήρως LED εμπρόσθια φώτα, διατηρώντας τις όμορφες και ελκυστικές κουπέ γραμμές της.

Στο εσωτερικό, η Jaguar προσφέρει το νέο σύστημα πολυμέσων Touch Pro της εταιρείας, με περισσότερη συνδεσιμότητα, υψηλής ανάλυσης οθόνη 8 ιντσών, διευρυμένες λειτουργίες, νέο software κ.λπ. Υπάρχουν επίσης νέα πιο λεπτά καθίσματα και καινούργιες επενδύσεις.

Στις επιλογές προστίθεται η νέα εφαρμογή ReRun που έχει δημιουργηθεί μαζί με την γνωστή εταιρεία Go Pro και προσφέρει εύκολη και γρήγορη σύνδεση με οποιαδήποτε από τις κάμερες τις εταιρείας.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει και η νέα έκδοση F-Type 400 Sport, που θα διατεθεί μόνο για ένα χρόνο και φέρει μια νέα έκδοση με 400 άλογα του υπερτροφοδοτούμενου 3λιτρου V6 κινητήρα της εταιρείας, μαζί με πιο σπορ ρύθμιση της ανάρτησης, ενισχυμένα φρένα και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε γκρι χρώμα.


Υπάρχει ακόμη μια νέα εξοπλιστική επιλογή που ονομάζεται «R-Dynamic» και η οποία αντικαθιστά την F-Type S, συνδυαζόμενη με τον 3λιτρο V6 κινητήρα των 340 και 380 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας διατηρείται χωρίς αλλαγές η κορυφαία Jaguar F-Type SVR με 575 άλογα.

       
TAG