Νέο VW Atlas R-Line με πιο σπορ εμφάνιση και εσωτερικό

Η VW παρουσίασε το νέο πακέτο R-Line για το μεγάλο της SUV Atlas, που θα λανσαριστεί την ερχόμενη άνοιξη στις Η.Π.Α., ώστε να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας των SUV της φίρμας.

Το νέο Atlas R-Line παρουσιάζεται 2 μήνες μετά την πρώτη αποκάλυψη του μεγάλου SUV της VW και, όπως και στο νέο Golf R-Line, φροντίζει να του προσδώσει μια πιο σπορτίφ εμφάνιση.

Έτσι, στο μακρύ αμάξωμα του Atlas διατίθενται πιο δυναμικοί προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές, λογότυπα «R» στη γρίλια της μάσκας και τα πλαϊνά, αλλά και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές που εντάσσονται στο πακέτο R-Line είναι μικρότερης έκτασης και αφορούν στο λογότυπο «R» στη βάση του τιμονιού, τα αλουμινένια πεντάλ, αλλά και στο ψηφιακό R-Line λογότυπο που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Από πλευράς κινητήρων, η VW συνδυάζει το Atlas R-Line και με τα δύο βενζινοκίνητα μοτέρ της γκάμας, τον 2λιτρο TSI των 238 ίππων και τον 3,5 λίτρων V6 των 280 ίππων, που μπορούν να επιλεγούν με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.


Η διάθεση του νέου VW Atlas R-Line θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. μετά το λανσάρισμα του Atlas την άνοιξη, ενώ για πρώτη φορά το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ σε λίγες ημέρες.
TAG