Οριστικά τέλος το Dodge Viper τον Αύγουστο

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι η Fiat-Chrysler θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Dodge Viper στα τέλη του ερχόμενου Αύγουστο, χωρίς να υπάρχουν αυτή τη στιγμή ξεκάθαρα σχέδια για αντικατάστασή του.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Fiat-Chrysler ο κ. Ralph Gilles, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα καινούργιο Viper, αφού έχει πωληθεί ήδη όλη η παραγωγή μέχρι και τον Αύγουστο.

Σε ό,τι αφορά τώρα στον αντικαταστάτη του Viper, προς το παρόν οι πιθανότητες να ξαναδούμε το αμερικάνικο supercar στους δρόμους είναι μικρές.

Πριν έναν περίπου χρόνο, ο Πρόεδρος της Fiat-Chrysler, ο κ. Sergio Marchionne, δήλωσε ότι ένα μελλοντικό Viper θα μπορούσε να χτιστεί πάνω στην πισωκίνητη πλατφόρμα της Alfa Romeo Giulia, χωρίς πάντως αυτή τη στιγμή να είναι κάτι οριστικό.


Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι σήμερα το Viper δεν είναι σε προτεραιότητα για τη Fiat-Chrysler, η οποία έχει να ασχοληθεί με τα μελλοντικά νέα μοντέλα των Alfa Romeo και Maserati, τα νέα SUV των Dodge και Jeep, αλλά και τις επόμενες γενιές των Dodge Challenger και Charger.
TAG