Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την πρώτη pick-up Mercedes λόγω υψηλής ζήτησης!

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι λανσάρει στην Αγγλία ένα νέο ειδικό site παραγγελιών για την X-Class, το πρώτο pick-up της ιστορίας της που θα δούμε σε ένα χρόνο από σήμερα, ώστε να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση που υπάρχει ήδη για το μοντέλο.

Όπως ανακοίνωσε η Mercedes Μεγάλης Βρετανίας, βρίσκεται ήδη στον «αέρα» ένα ειδικό site για την X-Class, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της χώρας μπορούν με προκαταβολή 1.000 λιρών να κλείσουν από σήμερα μια X-Class, ικανοποιώντας την ήδη μεγάλη ζήτηση.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι η ζήτηση αυτή υπάρχει από σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία παρότι η Mercedes δεν μας έχει δείξει καν ακόμα το αυτοκίνητο παραγωγής, αφού μόνο μέσω του ομώνυμου πρωτότυπου έχουμε πάρει μια γεύση για το πως θα είναι η νέα X-Class.


Από εκεί και πέρα, εμείς να θυμίσουμε ότι η νέα Mercedes X-Class αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ Daimler και Nissan-Renault, εξ ου και βασίζεται πάνω στο Nissan Navara (και το Renault Alaskan). Το πρώτο premium pick-up της ιστορίας θα έρθει σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με δυναμικούς κινητήρες diesel και βενζίνης.
TAG