Επίσημα η πρώτη εικόνα από την πιο «οικογενειακή» Mercedes-AMG GT!

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το νέο πρωτότυπο AMG GT Concept, το οποίο θα παρουσιάσει την Τρίτη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποκαλύπτοντάς μας τα σχέδιά της για την πρώτη 4θυρη AMG GT που θα ανταγωνιστεί την Porsche Panamera.

Η παρουσία του νέου πρωτότυπου στη Γενεύη επιβεβαιώνει όλα όσα είχαμε γράψει από τον περασμένο Νοέμβριο για τον ερχομό της 4θυρης AMG GT, με την Mercedes να προσθέτει στη γκάμα του κορυφαίου της κουπέ την τρίτη και πιο «οικογενειακή» εκδοχή αμαξώματός του (κουπέ και ρόουντστερ οι άλλες δύο).

Πλέον με το πρωτότυπο AMG GT Concept η Mercedes μας συστήνει το νέο μοντέλο, το οποίο από την πρώτη εικόνα βλέπουμε ότι θα έχει ένα design γεμάτο στυλ, που θα βασιστεί φυσικά πάνω στη γνωστή μας Mercedes-AMG GT, προσθέτοντας επιτυχημένα τις πίσω πλαϊνές πόρτες.

Προς το παρόν, εκτός από την εικόνα η Mercedes δεν δίνει στη δημοσιότητα κάποιο άλλο στοιχείο για το μοντέλο, όπως και το πότε θα μπει στην παραγωγή, όμως είμαστε εν αναμονή για να μάθουμε περισσότερα για τη νέα κορυφαία 4πορτη Mercedes κατά την επίσημη πρώτη της στη Γενεύη την Τρίτη.
TAG