Βελτιωμένη Porsche Panamera είναι ίσως η πιο άσχημη που έχουμε δει!

Η νέα γενιά της Porsche Panamera αποτελεί τη νέα βάση βελτίωσης για τη γνωστή Mansory, η οποία όμως καταφέρνει να προσδώσει στην 4πορτη γερμανίδα μια κάθε άλλο παρά καλόγουστη εικόνα.

Η Panamera της Mansory είναι δεδομένο ότι διεκδικεί από τώρα τον τίτλο του πιο άσχημου βελτιωμένου μοντέλου της χρονιάς, αφού η γερμανική βελτιωτική φίρμα της προσφέρει ένα υπερβολικό bodykit, τονίζοντάς το μάλιστα με ένα μπορντό χρώμα στο αμάξωμα, μαύρα carbon μέρη (καπό, οροφή, σποίλερ κ.λπ.), αλλά και κίτρινες λεπτομέρειες.

Ειδικά για το bodykit, αυτό αποτελείται από έναν νέο προφυλακτήρα με τεράστιους αεραγωγούς, φουσκωμένα πλαϊνά, ένα νέο καπό, αλλά και έναν υπερβολικό διαχύτη στο πίσω μέρους, που συνδυάζεται με κάθετες πλαϊνές εισαγωγές αέρα.

Το όλο πακέτο ολοκληρώνεται με τις μπορντό-μαύρες ζάντες 22 ιντσών, αλλά και με το εσωτερικό που «ντύνεται» με παχιά πανάκριβα δέρματα, τα οποία συνδυάζονται με κίτρινες λεπτομέρειες.


Στο πεδίο του κινητήρα η Mansory ανακοινώνει ότι ύστερα από ένα νέο φίλτρο και μια επαναρυθμισμένη ECU έχει καταφέρει να βγάλει επιπλέον 35 άλογα ισχύος και 40 Nm ροπής, χωρίς όμως να ανακοινώνει από ποιον από τους κινητήρας της νέας Panamera.
TAG