Έρχεται με 450 άλογα η νέα BMW M2 GTS!

Η BMW ετοιμάζει τη νέα κορυφαία έκδοση της M2, με την καινούργια BMW M2 GTS να ετοιμάζεται για το 2019 έχοντας 450 άλογα ισχύος και «καυτά» οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW M2 GTS έχει ήδη εντοπιστεί στην πίστα του Nürburgring να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης και πλέον, νέες πληροφορίες από το εξωτερικό, κάνουν λόγο ότι θα τη δούμε στην παραγωγή σε μια διετία από σήμερα.

Ο κινητήρας της θα είναι η εκδοχή των 450 ίππων του S55 3λιτρου twin-turbo μοτέρ των BMW M3/M4, η οποία αναμένεται να της προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις σε σχέση με το τωρινό, S55 μοτέρ των 365 ίππων της «απλής» BMW M2.

Φυσικά, η νέα BMW M2 GTS θα έχει και μια ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, με πιο «φουσκωμένο» αμάξωμα, μεγάλη πίσω αεροτομή και μεγαλύτερους τροχούς. Αντίστοιχα, το εσωτερικό θα έχει πιο ελαφριά καθίσματα, roll cage και αρκετά ανθρακονήματα.

Ως προς την παραγωγή της, όπως προείπαμε με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή αναμένεται να ξεκινήσει το 2019 και πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του έτους. Η BMW θα προσφέρει τη νέα M2 GTS σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (κοντά στις 1.000 μονάδες).
TAG