Μόνο 870 κιλά θα ζυγίζει το νέο Suzuki Swift Sport!

Με τη νέα γενιά του Suzuki Swift να λανσάρεται στην αγορά σε λίγες ημέρες, είμαστε εν αναμονή και του νέου Swift Sport, που θα συνεχίσει την παράδοση της ιαπωνικής εταιρείας στα μικρά σπορ μοντέλα και πλέον, πληροφορίες από το εξωτερικό, κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ελαφρύ νέο μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη Suzuki, το νέο Swift Sport αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ελαφριά μικρά της αγοράς, αφού θα ζυγίζει 175 κιλά λιγότερα από το «απλό» Swift (φωτογραφίες), έχοντας συνολικό βάρος μόλις 870 κιλών.

Συνδυαζόμενο μάλιστα με τον 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα των 140 ίππων της Suzuki, που αναμένεται να φέρει το νέο μοντέλο, περιμένουμε οι επιδόσεις να είναι αρκετά γρήγορες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 9,0 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, η μείωση του βάρους θα έχει πολύ θετικές επιπτώσεις και στα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του νέου Suzuki Swift Sport, αφού αναμένεται το ελαφρύ μικρό σπορ μοντέλο να είναι σαφώς πιο ευχάριστο και άμεσο στις εντολές του οδηγού.


Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο Swift Sport θα γνωρίζουμε προς τα τέλη της χρονιάς, όταν και η Suzuki θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του νέου της μοντέλου.
TAG