Μια BMW X6... τούμπανο με εξάτμιση Akrapovic και carbon βοηθήματα

Η BMW X6 M από το εργοστάσιο είναι ένα πραγματικά πανίσχυρο SUV και πλέον, η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων European Auto Source, δημιουργεί μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εκδοχή της, βασιζόμενη σε κορυφαίες μάρκες όπως η 3D Design, η Vorsteiner και η Akrapovic.

Το μόνο που δεν πειράζει η European Auto Source είναι ο κινητήρας, αφού παραμένει χωρίς αλλαγές ο 4,4 λίτρων TwinPower Turbo της BMW M, που αποδίδει 567 άλογα και προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,0 δευτερόλεπτα.

Από εκεί και πέρα και ξεκινώντας με την εμφάνιση, υπάρχουν νέα carbon αεροδυναμικά βοηθήματα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη της RKP, ενώ από την 3D Design έρχεται μια carbon πίσω αεροτομή.

Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει η νέα γρίλια της M Performance, μαζί επίσης με τους M Performance πλαϊνούς αεραγωγούς. Στους τροχούς, η επιλογή που έχει γίνει αφορά στις σκούρες γκρι σφυρήλατες ζάντες Vorsteiner V-FE 404, σε μέγεθος 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω.

Πλήρως αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, με ένα νέο σύστημα τιτανίου από την Akrapovic, που προσφέρει 3,4 kW ισχύος στις 5.400 στροφές και 8,4 Nm ροπής στις 5.250 στροφές. Παράλληλα, η εξάτμιση αυτή είναι και 14,8 κιλά πιο ελαφριά από την εργοστασιακή.


Η τελική πινελιά βελτίωσης σε αυτή την BMW X6 M αφορά στην καινούργια ανάρτηση από την 3D Design, η οποία φέρνει πιο κοντά στο έδαφος το γερμανικό SUV επιδόσεων.
TAG