Κορυφαία άνεση από τη νέα BMW Σειρά 5 με μακρύ μεταξόνιο

Θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε άνεση και πολυτέλεια για τη Σειρά 5, η BMW δημιουργεί τη νέα της έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και την παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάη.

Η όλη διαφορά της νέας μακρύτερης BMW Σειρά 5 δημιουργείται από την αύξηση του μεταξονίου κατά 133 χιλιοστά σε σχέση με αυτό της «απλής» Σειρά 5, με αποτέλεσμα στο πίσω μέρος της καμπίνας να προσφέρεται ακόμη περισσότερος χώρος για τα πόδια των επιβατών.

Επιπλέον αυτού, η BMW θέλοντας να τονίσει τον πολυτελή χαρακτήρα της νέας έκδοσης, τοποθετεί επιπλέον ηχομονωτικά υλικά που απομονώνουν τους επιβάτες από τους εξωτερικούς θορύβους, νέα πιο άνετα καθίσματα, αλλά και ένα ειδικό σύστημα κλιματισμού που καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Προαιρετικά προσφέρονται επιπλέον πανοραμική γυάλινη οροφή, τάμπλετ αφής που τοποθετούνται πίσω από τα καθίσματα και μέσω αυτών ελέγχονται ο κλιματισμός, τα ηλεκτρικά καθίσματα κ.λπ., αλλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προσκέφαλα.

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της, η νέα μακρύτερη BMW Σειρά 5 ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες με τα εμπρόσθια LED φώτα, τους νέους αεραγωγούς πίσω από τους εμπρός τροχούς, αλλά και την χρωμιωμένη οριζόντια λωρίδα χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα.


Η νέα έκδοση της BMW Σειρά 5 θα κατασκευάζεται στην Κίνα, από την θυγατρική BMW-Brilliance. Προς το παρόν τουλάχιστον, η διάθεσή της θα γίνεται μόνο στην κινέζικη αγορά.
TAG