Ένα VW Golf GTI πραγματικό... «τούμπανο»!

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε VW Golf σε τόσο extreme βελτιώσεις, όμως η Ingo Noak Tuning από τη Γερμανία έχει διαφορετική άποψη και παρουσιάζει μια μάλλον τραβηγμένη βελτίωση για το Golf, που βασίζεται πάνω στο κορυφαίο Golf GTI.

Η Ingo Noak προσφέρει λοιπόν στο Golf GTI ένα νέο bodykit που πλαταίνει το αμάξωμά του περιλαμβάνοντας νέα πρόσθετα πλαϊνά πριτσινωτά «φτερά», αλλά και καινούργιες πλαϊνές ποδιές.

Παράλληλα, η Ingo Noak προσθέτει και έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα που μιμείται σχεδιαστικά αυτόν του πρωτότυπου Golf R400, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας με διπλή, κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση.

Φυσικά, σε μια τέτοια βελτίωση δεν θα μπορούσαν να μην αλλάξουν και οι ζάντες, οι οποίες είναι οι 20 ιντσών ματ μαύρες της Schmidt, που συνδυάζονται με ελαστικά Hankook 265/25.


Η τελική πινελιά της πρότασης της Ingo Noak που τονίζει και την εμφάνιση του VW Golf GTI, έρχεται από τη νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της AP, η οποία φροντίζει ώστε να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το αυτοκίνητο.
TAG