Σε μόνο 100 αυτοκίνητα το νέο Toyota C-HR Limited

Για πρώτη φορά η Toyota παρουσιάζει μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το crossover C-HR, δημιουργώντας ειδικά για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας το νέο C-HR Limited Edition.

Η νέα special έκδοση του Toyota C-HR θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 αυτοκίνητα, φέροντας συγκεκριμένες αλλαγές στο αμάξωμα και το εσωτερικό της.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο αμάξωμα, το νέο Toyota C-HR Limited Edition ξεχωρίζει με τη διχρωμία του (ασημί αμάξωμα, μαύρη οροφή-αεροτομή-πλαϊνοί καθρέπτες), τα λογότυπα «Limited Edition» και τις ειδικής σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό του, η Toyota τονίζει την πολυτέλεια εφοδιάζοντας την έκδοση με δερμάτινο σαλόνι, ενώ υπάρχουν και λογότυπα «Limited Edition» στο ταμπλό, αλλά και premium ηχοσύστημα της JBL με 8 ηχεία και 8κάναλο ενισχυτή.


Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, όλα τα Toyota C-HR Limited Edition θα συνδυαστούν με το υβριδικό σύστημα κίνησης της Toyota, που συνδυάζει έναν 1.800άρη κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, έχοντας συνδυαστική απόδοση 122 ίππων.
TAG