Στην παραγωγή το πρωτότυπο Infiniti Q60 Black S των 500 ίππων!

Η Infiniti θα βάλει στην παραγωγή το εντυπωσιακό πρωτότυπο Q60 Black S ως ένα νέο μεσαίο κουπέ επιδόσεων που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Mercedes-AMG C63 και η BMW M4.

Το Infiniti Q60 Black S παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έχοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και υβριδικό σύστημα κίνησης με τεχνολογία από τη Φόρμουλα 1, που αποδίδει 500 άλογα.

Πλέον, ανώτατο στέλεχος της Infiniti στην Αυστραλία επιβεβαίωσε ότι το πρωτότυπο αυτό θα περάσει στην παραγωγή, αφού η ιαπωνική εταιρεία θέλει να εισέλθει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού των κορυφαίων μεσαίων κουπέ επιδόσεων.

Μάλιστα, το μοντέλο παραγωγής θα διατηρήσει το υβριδικό σύστημα του πρωτότυπου, με τον 3λιτρο twin-turbo V6 κινητήρα βενζίνης και το σύστημα KERS (ηλεκτροκινητήρας, μπαταρία, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση), που προέρχεται από την Renault F1.


Ως προς το πότε θα το δούμε στους δρόμους αυτό δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο αναμένεται και σχεδιαστικά το νέο κορυφαίο μεσαίο κουπέ Infiniti να διατηρήσει τις επιθετικές γραμμές του πρωτότυπου.
TAG