Full carbon bodykit για την McLaren 570S για super εντυπωσιακή εμφάνιση!

Η Prior Design είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο πεδίο των bodykit για τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του πλανήτη και αυτή τη φορά, δημιουργεί πάνω στην McLaren 570S, για να παρουσιάσει μια πραγματικά εντυπωσιακή βελτίωση.

Το bodykit PD1 της Prior Design είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα και αποτελείται από έναν νέο προφυλακτήρα με νέους πλαϊνούς αεραγωγούς και πτερύγια, πλαϊνές ποδιές, τονισμένους θόλους, πίσω διαχύτη και αεροτομή, αλλά και εισαγωγή οροφής.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και χαρίζει στην 570S μια αγωνιστική εμφάνιση, ενώ τονίζεται ακόμη περισσότερο με την προσθήκη custom ανάρτησης από την H&R, αλλά και σφυρήλατων ζαντών της Prior Design.

Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση για ακόμη πιο σπορ ήχο, ενώ το εσωτερικό μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως και να αλλαχθεί ακόμη και πλήρως, ανάλογα με τα θέλω του πελάτη.


Ως προς τον κινητήρα, η Prior Design δεν ανακοινώνει κάποια αλλαγή, αλλά σε κάθε περίπτωση το biturbo μοτέρ των 570 ίππων είναι παραπάνω από αρκετό για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην 570S (0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δλ. και τελική 328 χλμ./ώρα).
TAG