Βελτίωση που «αγριεύει» ακόμη και το ηλεκτρικό Tesla Model S! (+video)

Μπορεί το ηλεκτροκίνητο Tesla Model S να μην είναι ένα μοντέλο που βλέπουμε συχνά σε βελτιωτικές προτάσεις και είναι λογικό λόγω της κίνησής του με ηλεκτρισμό, όμως η γνωστή μας Prior Design έρχεται για να τονίσει την εμφάνισή του και να του προσφέρει περισσότερο αισθητικό δυναμισμό.

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα έχει δημιουργήσει λοιπόν για το Model S ένα πλήρες bodykit που φτιάχνεται από fiberglass και Duraflex, ενώ υπάρχει και επιλογή για κατασκευή από ακόμη πιο ελαφριά και ανθεκτικά ανθρακονήματα.

Το bodykit αποτελείται από έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα μαζί με ενσωματωμένο σπόιλερ, πλαϊνές «ποδιές», αλλά και έναν νέο πίσω προφυλακτήρα που διαθέτει και τον απαραίτητο διαχύτη. Το παρών στο πίσω μέρος δίνει και μια νέα αεροτομή.

Εκτός τώρα από το bodykit η Prior Design επιλέγει για το Model S και τις δικές της σφυρήλατες ζάντες PD5 στις 21 ίντσες, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά 245/30 ZR21 εμπρός και 295/25 ZR21 πίσω.

Στην όλη βελτίωση της εμφάνισης αλλά και στην παροχή πιο σπορ οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών φροντίζει και η νέα ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, που μειώνει κατά πολύ την απόσταση από το έδαφος.


Η τελική βελτιωτική πινελιά έρχεται στο εσωτερικό, όπου η Prior Design μπορεί να τοποθετήσει μια μεγάλη γκάμα από δέρματα, αλκαντάρα και επενδύσεις από ανθρακονήματα.

       
TAG