Βελτιωμένο VW Tiguan με 290 άλογα από την ABT

Η ABT παρουσιάζει τη νέα της κορυφαία πρόταση βελτίωσης για το VW Tiguan, που επικεντρώνεται στον 2λιτρο TSI κινητήρα βενζίνης και του χαρίζει 290 άλογα ισχύος για ακόμη καλύτερη απόδοση.

Από το εργοστάσιο, το Tiguan με τον 2λιτρο TSI βενζινοκινητήρα αποδίδει 220 άλογα ισχύος και 350 Nm ροπής, με την ABT να έρχεται για να του προσφέρει 290 ίππους και 420 Nm, τοποθετώντας ένα νέο «πρόγραμμα».

Με αυτή τη βελτίωση είναι σίγουρο ότι το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται κάτω από τα 6,5 δευτερόλεπτα που έχει το εργοστασιακό μοντέλο, ενώ παράλληλα η τελική ταχύτητα αυξάνεται πάνω από τα 220 χλμ./ώρα.

Εκτός από τα παραπάνω, η ABT τοποθετεί στο VW Tiguan και μια νέα ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά, βελτιώνοντας τα αεροδυναμικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.


Παράλληλα, η γερμανική βελτιωτική φίρμα προσφέρει και 3 διαφορετικά σχέδια ζαντών σε μαύρο-κόκκινο, μαύρο ή σκούρο μεταλλικό χρώμα, μεγέθους από 18 έως και 21 ίντσες. Οι τελικές πινελιές δίνονται με τα νέα πατάκια στο εσωτερικό, αλλά και το φωτιζόμενο λογότυπο της ABT που προβάλλεται στο έδαφος όταν ανοίγουν οι μπροστινές πόρτες.
TAG