Η νέα Shelby Super Snake Concept είναι η πιο «άγρια» Mustang της εποχής!

Η αμερικάνικη Shelby παρουσιάζει σε πρωτότυπη μορφή τη νέα της Super Snake αναβάθμιση για τη Mustang, η οποία τονίζει στο έπακρο τον επιθετικό χαρακτήρα του αμερικάνικου muscle car.

Η νέα Super Snake βελτίωση της Shelby για την Mustang θα είναι διαθέσιμη από το ερχόμενο Φθινόπωρο και έρχεται ως συνέχεια της επετειακής Shelby Super Snake Mustang 50th Anniversary των αρχών του έτους.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της βελτίωσης αφορά στο νέο bodykit που τονίζει στο έπακρο την παρουσία της Mustang και αποτελείται από «φουσκωμένους» εμπρόσθιους θόλους τροχών με αεραγωγούς, πίσω αεροτομή και νέο διαχύτη, διπλούς αεραγωγούς στο καπό, περιμετρικά σπόιλερ και ειδικής σχεδίασης 20 ιντσών ζάντες.

Παράλληλα η Shelby τοποθετεί και μια νέα αγωνιστικού τύπου ρυθμιζόμενη ανάρτηση, με καινούργιους πίσω βραχίονες, αλλά και πλατύτερα μετατρόχια κατά 20 εκατοστά εμπρός και 6 εκατοστά πίσω.


Ο κινητήρας είναι η εκδοχή με τον μεγαλύτερο κομπρέσσορα της Shelby για τον 5λιτρο V8 της Ford, ο οποίος φθάνει πλέον στα 750 άλογα ισχύος. Μαζί του, η Shelby τοποθετεί και νέες 4πίστονες δαγκάνες της Brembo, με μεγάλους δίσκους εμπρός-πίσω.
TAG