Με 820 άλογα και απίστευτη τελική τα Audi RS 6 και RS 7!

Η Wheelsandmore είναι μια βελτιωτική που ξεχωρίζει για τις προτάσεις της. Έτσι, αυτή τη φορά έρχεται για να εκτοξεύσει τη δύναμη των Audi RS 6 και RS 7, χαρίζοντάς τους εκρηκτικές επιδόσεις.

Μεγαλύτερη προσοχή λοιπόν δίνεται στην αύξηση της ισχύος των κορυφαίων εκδόσεων των μεγάλων Audi και έτσι, από 560 εργοστασιακούς ίππους η δύναμή τους αυξάνεται στα 820 άλογα, ενώ η ροπή εκτοξεύεται στα 980 Nm (+280 Nm).

Για να το επιτύχει αυτό η Wheelsandmore τροποποιεί τις τουρμπίνες του 4λιτρου twin-turbo V8 μοτέρ τους, προσθέτει νέους σπορ καταλύτες και χειροποίητη εξάτμιση, αλλά και έναν νέο «εγκέφαλο».

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τα RS 6 και RS 7 να προσφέρουν εκρηκτικές επιδόσεις, με την Wheelsandmore να υπόσχεται τελική ταχύτητα 344 χλμ./ώρα!

Παράλληλα και μαζί με την αύξηση της δύναμης, η βελτιωτική εταιρεία τοποθετεί και μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW για το RS 6 ή την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση LowMAXX για το RS 7.


Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί, που αποκτούν τις 22 ιντσών 6Sporz ζάντες της Wheelsandmore σε διάφορα χρώματα, αλλά και χαμηλοπρόφιλα ελαστικά μεγέθους 305/25 της Continental.
TAG