Βελτιωμένο Audi Q2 είναι έτοιμο για τους αγώνες! (+video)

Η AH Exclusive από τη Γερμανία δημιούργησε ένα πραγματικά μοναδικό Audi Q2, στα πλαίσια του διαγωνισμού Q2 Challenge, που διοργανώθηκε με αφορμή την ετήσια συγκέντρωση των φίλων του GTI στη λίμνη Wörthersee της Αυστρίας.

Το πρώτο στοιχείο που διακρίνουμε στο βελτιωμένο Audi Q2 είναι η σημαντικά χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος, που έχει επιτευχθεί ύστερα από την τοποθέτηση νέων ελατηρίων της H&R και αερανάρτησης της Air Lift.

Παράλληλα, στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν και οι νέες σφυρήλατες ζάντες ML-R2 της γνωστής Vossen, που έρχονται σε διάσταση 20 ιντσών και σε ειδικό γυαλισμένο ασημί χρώμα.

Πίσω ακριβώς από τις ζάντες κρύβονται επίσης τα φρένα του κορυφαίου Audi RS3, με κεραμικούς δίσκους και κόκκινες δαγκάνες. Στο αμάξωμα αυτού του Q2, ξεχωρίζουν και τα μαύρα λογότυπα της Audi εμπρός-πίσω, που συνδυάζονται και με μαύρη οροφή, η οποία φιλοξενεί μια μεγάλη μπαγκαζιέρα.

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικού τύπου καθίσματα της Recaro με carbon πλάτη, σπορ τιμόνι με carbon και αλκαντάρα, αλλά και επιπλέον επενδύσεις από ανθρακονήματα σε διάφορα άλλα τμήματά του.


Σήμα κατατεθέν της βελτίωσης της AH Exclusive αποτελεί το νέο roll cage που έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό χωρίς να αφαιρεθούν τα πίσω καθίσματα και είναι βαμμένο εξ ολοκλήρου στο κόκκινο χρώμα του αμαξώματος.

       
TAG