Προς πώληση μια BMW M1 με μόνο 13.500 χιλιόμετρα

Η M1 είναι από τις αγαπημένες μας BMW όλων των εποχών και αυτή που βγήκε προς πώληση στο διαδίκτυο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας μια αναμενόμενα «τσουχτερή» τιμή.

Όπως διαβάζουμε στην αγγελία πώλησής της από την Classic Driver, αυτή η BMW M1 είναι 1 από τις μόνο 58 που κατασκευάστηκαν σε σκούρο μπλε χρώμα, έχοντας βγει από την παραγωγή το 1981.

Μέχρι σήμερα το αυτοκίνητο ήταν στην κατοχή ενός μόνο ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν δημοσιογράφος που αγόρασε μια από τις τελευταίες M1 της παραγωγής. Μάλιστα, το αυτοκίνητο κατά την καριέρα του ιδιοκτήτη του, βρέθηκε σε διάφορες χώρες (Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό) μέχρι τελικά να καταλήξει στις Η.Π.Α.

Πλέον, η πραγματικά μοναδική αυτή BMW M1 έχει 13.519 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της, με όλα τα τμήματά της να είναι τα απολύτως αυθεντικά και η κατάσταση του αμαξώματος-εσωτερικού-μηχανικών μερών να κρίνεται άριστη.


Σε ό,τι αφορά στην τιμή της, η Classic Driver την έχει ορίσει στα 649.000 δολάρια (578.586 ευρώ), ένα υψηλό σχετικά ποσόν για BMW M1, που όμως δικαιολογείται και από την κατάσταση του αυτοκινήτου.
TAG