Όταν η βελτίωση σε Aston Martin φθάνει σε άλλα επίπεδα... (+video)

Οι Ιάπωνες βελτιωτές μας έχουν συνηθίσει σε extreme προτάσεις αναβάθμισης των πιο γνωστών supercars του πλανήτη, όμως η Alpha Classics Racing (ACR) μαζί με το ιαπωνικό τμήμα της Aston Martin Racing έρχονται να το... τερματίσουν, με τη βελτίωση των Vantage Coupe και Roadster.

Ουσιαστικά, αυτό που ξεχωρίζει στη βελτίωση των δύο Aston Martin είναι το εξωτερικό carbon bodykit, που χαρίζει στην εμφάνιση των δύο μοντέλων μια μάλλον υπερβολική παρουσία.

Το κερασάκι στην τούρτα εκτός των διαφόρων αεροδυναμικών βοηθημάτων, «φουσκωμάτων» κ.λπ., αποτελεί ο αγωνιστικού τύπου διαχύτης στο πίσω τμήμα, που προέρχεται από τους αγώνες και σίγουρα θα δυσκολέψει τους οδηγούς των δύο Aston όταν αποφασίσουν να τις βγάλουν στο δρόμο.

Παράλληλα, ξεχωρίζουν στην εμφάνιση των δύο μοντέλων και οι νέες σφυρήλατες ζάντες VPS-315T από τη Vossen, σε μέγεθος 20 ιντσών και χρυσό χρώμα για την Vantage Coupe ή σκούρο για την Vantage Roadster.

Από εκεί και πέρα, στην κουπέ Vantage η ACR έχει αφαιρέσει πολλά τμήματα από το εσωτερικό της για να τοποθετήσει ένα roll cage, ενώ την έχει εφοδιάσει και με αγωνιστική ανάρτηση και φρένα, μαζί με νέο μπλοκέ.


Στην Vantage Roadster, υπάρχει μια νέα αεράναρτηση της Airrex, αλλά και αναβάθμιση του 4,7 λίτρων V8 μοτέρ με πάνω από 600 άλογα ισχύος, ύστερα από την προσθήκη ενός νέου κομπρέσσορα.

       
TAG