Η Porsche παρουσιάζει την ισχυρότερη 911 Turbo S!

Η Porsche μέσω του τμήματός της Porsche Exclusive, δημιουργεί μια πραγματικά μοναδική 911 Turbo S, με παραπάνω δύναμη που της δίνει τον τίτλο της ισχυρότερης που έχει κατασκευαστεί.

Ειδικότερα, η γερμανική εταιρεία έχει αναβαθμίσει τον twin-turbo 3,8 λτ. 6κύλινδρο κινητήρα της 911 Turbo S, χαρίζοντάς του επιπλέον 27 άλογα ισχύος και 607 συνολικά, αλλά και 750 Nm ροπής.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω αναβάθμισης, το 0-100 χλμ./ώρα της 911 Turbo S Exclusive έρχεται σε μόνο 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Στο πεδίο της εμφάνισης, το νέο σπέσιαλ sportscar της Porsche έρχεται σε έναν ειδικό χρυσό εξωτερικό χρωματισμό, με carbon ρίγες στο καπό και την οροφή. Από ανθρακονήματα είναι οι πλαϊνές ποδιές, ενώ υπάρχουν και ειδικές ζάντες 20 ιντσών.

Ξεχωρίζουν επίσης στα πλαϊνά οι αεραγωγοί με carbon επένδυση, η νέα πίσω αεροτομή και διαχύτης, αλλά και η πιο σπορ εξάτμιση σε μαύρη απόχρωση.

Στο εσωτερικό, συναντούμε νέα σπορ μαύρα δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, αλκαντάρα οροφή, carbon επενδύσεις και ειδική πλακέτα με τον αριθμό κατασκευής του κάθε αυτοκινήτου.

H Porsche έχει επίσης ενισχύσει τα φρένα της ειδικής αυτής 911 με κεραμικούς δίσκους, ενώ έχει προσθέσει σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης, καθώς και το πακέτο Sport Chrono, μαζί με την ενεργή ανάρτηση Porsche Active Suspension Management.


Συνολικά, από την Porsche Exclusive θα κατασκευαστούν μόνο 500 από αυτές τις ειδικές 911 Turbo S. Κάθε αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει και ένα αντίστοιχο ρολόι από την Porsche Design, φτιαγμένο από τιτάνιο.
TAG