Νέα Subaru BRZ Ts και WRX STI Type RA για τους λάτρεις του απόλυτου!

Η Subaru παρουσιάζει στις Η.Π.Α. τις δύο νέες, ακόμη πιο σπορ εκδόσεις του κουπέ BRZ και του κορυφαίου WRX STI, που φιλοδοξούν να προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο απόλυτα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά στον ιδιοκτήτη τους.

Ξεκινώντας με το νέο WRX STI Type RA, η Subaru μειώνει το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου προσθέτοντας μια carbon οροφή, πιο ελαφριές 19 ιντσών σφυρήλατες ζάντες της BBS και μια νέα carbon αεροτομή. Παράλληλα, αφαιρείται και η ρεζέρβα.

Αναβαθμισμένος είναι και ο 2,5λιτρος turbo boxer κινητήρας του WRX STI που φθάνει πλέον στα 310 άλογα, μετά την προσθήκη μιας νέας εισαγωγής και πιστονιών, καινούργιας ECU και εξάτμισης. Επίσης, το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο έχει πιο κοντή κλιμάκωση.

Οι αλλαγές του μοντέλου ολοκληρώνονται με τα νέα εμπρόσθια ψαλίδια, τα αμορτισέρ της Bilstein, τις ενισχυμένες 6πιστονες δαγκάνες των φρένων από την Brembo, αλλά και το επανασετάρισμα του Συστήματος Ελέγχου της πρόσφυσης.

Περνώντας στο νέο BRZ tS, η Subaru προσθέτει νέα αμορτισέρ και ελατήρια της Sachs, μαζί με εμπρόσθια μπάρα θόλων, ενώ έχει αναβαθμιστεί και η ακαμψία του σασί, αλλά και η αίσθηση από το τιμόνι.

Οι τροχοί φέρουν νέες ζάντες 18 ιντσών ελαφρού κράματος, ενώ έχει ενισχυθεί και η εμφάνιση του BRZ με πλήρες bodykit, αλλά και μια τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή.


Η Subaru θα προσφέρει το WRX STI Type RA και το BRZ tS αποκλειστικά σε 3 σπέσιαλ χρώματα (μπλε, μαύρο και λευκό). Θα κατασκευαστούν μόνο 500 μονάδες από το κάθε μοντέλο, με το λανσάρισμά τους να προγραμματίζεται για τις αρχές του 2018.
TAG