500 άλογα και κόκκινες ζάντες για το Ford Focus RS!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Roush Performance είχε παρουσιάσει μια εντυπωσιακή πρόταση βελτίωσης με 500 άλογα για το Ford Focus RS και πλέον, μας το ξαναπαρουσιάζει, με νέες εντυπωσιακές ζάντες.

Οι νέες ζάντες του Ford Focus RS της Roush Performance προέρχονται από τη Vossen και είναι το σχέδιο HC-1 σε κόκκινο χρώμα. Η διάσταση είναι 19 ίντσες και το συνολικό αποτέλεσμα τονίζει περαιτέρω την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, το highlight του αυτοκινήτου παραμένει η ισχύς του, αφού μετά από ένα νέο μπλοκ, σύστημα ψύξης και ECU, ο 2,3 λίτρων EcoBoost της Ford αποκτά 500 άλογα ισχύος από 350 εργοστασιακά.

Υπάρχουν φυσικά και άλλες βελτιώσεις, όπως τα ενισχυμένα φρένα, η εξάτμιση με ενεργά κλαπέτα, η 3 σημείων ρυθμιζόμενη ανάρτηση, αλλά και το bodykit που αποτελείται από custon εμπρόσθιο σπόιλερ, καπό, πίσω αεροτομή και διαχύτη.


Ως προς τις επιδόσεις, η Roush δεν έχει ανακοινώσει νούμερα επιταχύνσεων του Focus RS της, ωστόσο είναι σίγουρο ότι το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται πολύ πιο κάτω από τα 4,7 δευτερόλεπτα του εργοστασιακού μοντέλου.
TAG