Γερμανός μηχανικός της Mercedes δημιουργεί την απόλυτη off-road Mercedes E-Class! (+video)

Την περασμένη χρονιά ο μηχανικός της Mercedes Jurgen Eberle παρέλαβε μια ολοκαίνουργια Mercedes E-Class All-Terrain, την οποία με πολύ δουλειά και φροντίδα μετέτρεψε τελικά σε ένα εντυπωσιακό off road όχημα.

Το δημιούργημα του Γερμανού μηχανικού ονομάζεται Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4x4² και ξεχωρίζει με τους νέους του άξονες, που προσφέρουν σημαντική αύξηση της απόστασης από το έδαφος φθάνοντάς τη στα 420 χιλιοστά!

Παράλληλα, το μετατρόχιο της E-Class All-Terrain του Eberle έχει αυξηθεί κατά 16 εκατοστά, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα σετ off road ελαστικών μεγέθους 285/5 R20.

Ο κινητήρας της E-Class All-Terrain 4x4² είναι ο 3,5 λίτρων turbo V6 των 333 ίππων της Mercedes, ο οποίος συνδυάζεται με τετρακίνηση, συμβάλλοντας φυσικά στην ευκολία κίνησης σε οποιοδήποτε έδαφος.

Η δημιουργία του Γερμανού μηχανικού είναι συνολικά πολύ εντυπωσιακή και μάλιστα, όπως αναφέρεται από διάφορα μέσα στο διαδίκτυο, η Mercedes σχεδιάζει να την βάλει στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Το αν θα συμβεί αυτό τελικά θα το μάθουμε σύντομα.

       
TAG