Η Opel ετοιμάζει το νέο Insignia OPC με πάνω από 300 άλογα!

Η πρόσφατη παρουσίαση του νέου Opel Insignia Grand Sport θα μας φέρει σύντομα και τη νέα του κορυφαία έκδοση OPC, που θα έρθει για να προσφέρει υψηλή απόδοση και γρήγορες επιδόσεις.

Το νέο Opel Insignia Grand Sport OPC λοιπόν αναμένεται να ξεχωρίσει αρχικά με την εμφάνισή του σε ένα αμάξωμα το οποίο, όπως φαίνεται και στη ψηφιακά επεξεργασμένη μας εικόνα, θα έχει πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές «ποδιές» και μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών.

Αλλαγές θα έχουμε και στην ανάρτηση, με πιο σπορ ρυθμίσεις και χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος. Παράλληλα, τα φρένα θα ενισχυθούν και θα φέρουν δαγκάνες της Brembo.

Στο μοτέρ, για πρώτη φορά αναμένουμε στο κορυφαίο Insignia έναν 2λιτρο turbo 4κύλινδρο κινητήρα με 300 άλογα, τα οποία είναι μεν λιγότερα από πριν (325), όμως λόγω της μείωσης του συνολικού βάρους (αναμένεται το νέο Insignia OPC να είναι 175 κιλά πιο ελαφρύ), οι επιδόσεις θα είναι πιο γρήγορες.

Περαιτέρω στοιχεία για το νέο Opel Insignia Grand Sport OPC αναμένουμε να γνωρίζουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Το ντεμπούτο του αυτοκινήτου προγραμματίζεται για την Άνοιξη του 2018.

Εικόνα: X-Tomi Design
TAG