Νέα βελτίωση... τούμπανο για το Toyota GT 86 από την Ιαπωνία!

Η Kuhl Racing από την Ιαπωνία, παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθισης με την κωδική ονομασία 01R-GT για το Toyota GT 86, προσφέροντας στο ιαπωνικό κουπέ μια πραγματικά πολύ δυναμική εικόνα.

Το bodykit της Kuhl Racing αποτελεί εξέλιξη του αντίστοιχου κιτ που είχε παρουσιάσει η εταιρεία τον Σεπτέμβριο και φέρει μικροβελτιώσεις στη σχεδίαση των σπόιλερ, αλλά και πάντα τα χαρακτηριστικά φουσκώματα στα πλαϊνά και τους πολύ επιθετικούς προφυλακτήρες.

Επίσης, νέο στοιχείο αποτελούν οι τροχοί με το αρνητικό κάμπερ στην ανάρτηση για περισσότερη πρόσφυση στις στροφές, οι οποίοι φέρουν 20 ιντσών ζάντες της Verz με ελαστικά Falken FK453.

Φυσικά, η ανάρτηση του Toyota GT 86 έχει μειώσει κατά πολύ το ύψος της από το έδαφος για να προσφέρει πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ υπάρχουν επιπλέον νέες τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση και ένα ενισχυμένο κιτ φρένων.


Η τελική πινελιά της Kuhl Racing αφορά στον ειδικό μπλε χρωματισμό του αμαξώματος, που συνδυάζεται με ένα νέο γραφικό δύο μεγάλων φτερών πάνω στο καπό του GT 86.
TAG