Πραγματικό τέρας η BMW X6 M των 823 ίππων της Manhart!

Με 575 άλογα ισχύος από το εργοστάσιο η BMW X6 M είναι ένα από τα ισχυρότερα SUV/Crossover της αγοράς, όμως η γερμανική Manhart έρχεται για να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο τη δύναμή της, στο πλαίσιο της αναβάθμισης MHX6 800.

Η νέα αναβάθμιση της Manhart ακολουθεί την αντίστοιχη MHX6 700 της ίδιας εταιρείας και περιλαμβάνει έναν νέο «εγκέφαλο» για τον 4,4 λτ. twin-turbo V8 της BMW M, μαζί με μεγαλύτερες τουρμπίνες, νέο intercooler και εισαγωγή, αλλά και μια καινούργια ανοξείδωτη εξάτμιση με 4πλες απολήξεις 100 χλστ.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η ισχύς να ανέβει πολύ ψηλά στα 823 άλογα, ενώ παράλληλα η ροπή αγγίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 1.100 Nm. Με βάση αυτά τα νούμερα είναι αναμενόμενο οι επιδόσεις να είναι καταιγιστικές, αν και η Manhart δεν ανακοινώνει π.χ. τις επιταχύνσεις του δημιουργήματός της.

Εκτός από τον κινητήρα η Manhart προσφέρει όμως στην ανάρτηση της X6 M και νέα ελατήρια από την H&R που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και ζάντες 22 ιντσών Manhart Concave One.

Στο αμάξωμα, η γερμανική εταιρεία φροντίζει να προσδώσει στη BMW X6 M μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία, προσφέροντάς της ένα carbon καπό με εισαγωγές, καθώς και επίσης carbon πίσω αεροτομή και διαχύτη, αλλά και εμπρόσθιο σπόιλερ.

TAG