Η Hyundai θα βάλει στην παραγωγή το πρώτο της pick-up!

Φαίνεται ότι σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο ξεκίνημα της παραγωγής του πρώτου pick-up της Hyundai, αφού νέες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Hyundai Αμερικής, αποκάλυψαν την τελική απόφαση της μάρκας για πέρασμά του στην παραγωγή.

Το pick-up της Hyundai η εταιρεία μας το είχε πρωτοπαρουσιάσει ως πρωτότυπο το 2015, με το Santa Cruz να παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ εκείνης της χρονιάς, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Πλέον και ύστερα από αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις, ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Αμερικής, κ. Michael J. O’Brien επιβεβαίωσε μιλώντας στο Reuters ότι το Santa Cruz θα μπει στην παραγωγή, τουλάχιστον για την αγορά των Η.Π.Α.

Προς το παρόν, ο κ. O’Brien δεν διευκρίνισε πότε θα μπει στην παραγωγή το αυτοκίνητο ή σε ποιες άλλες χώρες θα το δούμε, ωστόσο στα λίγα στοιχεία που γνωρίζουμε σήμερα, είναι ότι αυτό θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα του Hyundai Tucson, θα έχει turbo 4κύλινδρο μοτέρ, αλλά και τετρακίνηση.


Αν πάντως πιστέψουμε περσινές δηλώσεις του Προέδρου της Hyundai στις Η.Π.Α., το 2018 είναι ο πιο πιθανός χρόνος κατά τον οποίο η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο.
TAG