Μοναδική BMW M3 με M Performance αξεσουάρ και τμήματα από τη M4 GTS

Για μια ακόμη φορά η BMW στο Άμπου Ντάμπι έρχεται για να μας παρουσιάσει μια μοναδική της δημιουργία, με αυτή τη BMW M3 να είναι από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει.

Η εν λόγω M3 φέρει στο αμάξωμά της ακριβώς τις ίδιες βελτιώσεις όπως η κίτρινη BMW M3 που είχε παρουσιάσει η εταιρεία την περασμένη εβδομάδα, ενσωματώνοντας carbon τμήματα (πίσω αεροτομή, διαχύτης) και εξάτμιση με απολήξεις τιτανίου από την M Performance.

Παράλληλα, υπάρχει ένα νέο εμπρόσθιο καπό και σπόιλερ στον προφυλακτήρα, που προέρχονται από την περιορισμένης παραγωγής BMW M4 GTS. Το χρώμα του αμαξώματος είναι το μπλε Atlantis Blue.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί έχει επιλεγεί ένα καφέ δερμάτινο σαλόνι με λευκές ραφές, το οποίο συνδυάζεται με άσπρες και μπλε επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες.


Αλλαγές δεν υπάρχουν στο πεδίο του κινητήρα και έτσι παραμένει το TwinPower Turbo 3λιτρο 6κύλινδρο μοτέρ βενζίνης με τα 431 άλογα ισχύος, που χαρίζει στη συγκεκριμένη BMW M3 με το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο, 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ.
TAG