Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Suzuki Jimny!

Το 2018 το Jimny συμπληρώνει 20 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στη γκάμα της Suzuki, φαίνεται όμως ότι τη χρονιά αυτή η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει -επιτέλους!- τον αντικαταστάτη του.

Αυτό προκύπτει τόσο από το γεγονός ότι ανά τον κόσμο έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες με καμουφλάζ του αυτοκινήτου να πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές του, όσο και κυρίως επειδή διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του, που προήλθαν από προϊοντική παρουσίαση της Suzuki.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, βλέπουμε ότι το νέο Jimny θα έχει και πάλι ένα αποκλειστικά 3θέσιο αμάξωμα, με τετραγωνισμένο στυλ και περιμετρικά πλαστικά προστατευτικά, που θα τονίζουν τον off road χαρακτήρα του.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό διαθέτει και πάλι ένα τετραγωνισμένο design, όμως πάνω του έχουν προστεθεί κάποια στοιχεία που κάνουν τη διαφορά, όπως η οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, οι στρογγυλοί διακόπτες για τον κλιματισμό και τα αεροπορικού τύπου μπουτόν ακριβώς από κάτω τους. Τα στοιχεία αυτά προσδίδουν έναν πιο σύγχρονο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο έναντι του υπάρχοντος Jimny.


Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του, αναμένουμε το νέο Jimny να χτιστεί σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και να φέρει την τετρακίνηση AllGrip της Suzuki. Οι κινητήρες παραμένουν αυτή τη στιγμή άγνωστοι, αν και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά το αυτοκίνητο να διαθέτει turbo μοτέρ, τον 1.000άρη των 110 ίππων της εταιρείας.
TAG