Έτοιμη για την πίστα η νέα Chevrolet Camaro 1LE

Με ειδικό σετάρισμα για χρήση σε πίστα, η νέα Chevrolet Camaro 1LE είναι η κορυφαία έκδοση του αμερικάνικου muscle car.
Η Chevrolet παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο τη νέα έκδοση 1LE της Camaro, η οποία προορίζεται για χρήση σε πίστα, αλλά και γενικότερα απευθύνεται σε όσους αναζητούν την απόλαυση της οδήγησης.

Ανάρτηση, φρένα, μετάδοση και τροχοί, έχουν ειδικά ρυθμιστεί
έχοντας ως μοναδικό στόχο την απόλαυση της οδήγησης.
Η Camaro 1LE μπορεί να συνδυαστεί αρχικά με τον μικρότερο 3,6 λίτρων V6 βενζινοκινητήρα των 335 ίππων, έχοντας πιο σπορ ανάρτηση, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, ενισχυμένα φρένα με 4πίστονες δαγκάνες φρένων, τροχούς με ζάντες 20 ιντσών και 4πλές απολήξεις εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν προαιρετικά αγωνιστικά καθίσματα της Recaro, αλλά και ειδικό λογισμικό καταγραφής γύρων πίστας.

Η Camaro 1LE μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον V6 των 335
ίππων, είτε με τον κορυφαίο V8 των 455 ίππων της έκδοσης SS.
Στην πιο ισχυρή Camaro SS με τον V8 των 455 ίππων, η νέα επιλογή 1LE έχει στάνταρ ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ηλεκτρονικό διαφορικό, ελαστικά Goodyear Eagle F1 με ζάντες 20 ιντσών και ειδική κατασκευή για χρήση σε πίστα της Camaro, 6πίστονες δαγκάνες Brembo για τα φρένα, τα αγωνιστικά καθίσματα της Recaro και το σύστημα καταγραφής γύρων πίστας.

Παράλληλα, στη Camaro SS 1LE υπάρχει και ειδικό σύστημα ψύξης τον υγρών του κινητήρα, της μετάδοσης και του διαφορικού, για χρήση σε πίστα.

Σχεδιαστικά, οι νέες top εκδόσεις της Camaro ξεχωρίζουν από το ειδικό μαύρο καπό, τους καθρέπτες και τα σπόιλερ, με τη V8 επιλογή να διαθέτει και εμπρόσθιο splitter στο χρώμα του γραφίτη.
TAG